La Generalitat ajorna un any la implantació del programa plurilingüe en secundària

El procediment d'admissió en les etapes d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat i FP per al pròxim curs es farà de manera electrònica.

La Generalitat ajorna un any la implantació del programa plurilingüe en secundària
La Generalitat ajorna un any la implantació del programa plurilingüe en secundària

El Consell prorrogarà un any la implantació del Programa d'educació plurilingüe i intercultural en l'ESO, batxillerat, FP i formació de persones adultes (FPA). Per tant, tots els centres educatius del sistema educatiu valencià mantindran els mateixos programes lingüístics que han aplicat aquest curs durant el pròxim curs 2020-2021.

Aquesta pròrroga s'adopta perquè les mesures de contenció vigents per a fer front a la Covid-19 impossibiliten l'elaboració, modificació i aprovació dels projectes lingüístics de centre abans del procés d'admissió.

Aquesta és una de les mesures que inclou el decret llei de mesures urgents aprovat en el ple del Consell per a pal·liar els efectes de l'emergència sanitària causada per la pandèmia de Covid-19.

Procés d'admissió de l'alumnat en línia

D'altra banda, el procediment d'admissió en les etapes d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat i FP per al pròxim curs 2020-2021 es farà de manera electrònica, per a evitar així tràmits presencials. Per a garantir l'assistència i l'accés de totes les famílies, s'habilitaran punts d'atenció a l'usuari per a les persones que no disposen de mitjans electrònics.

Un altre aspecte rellevant de la nova norma és que, a pesar de la suspensió temporal de l'activitat acadèmica presencial, l'alumnat beneficiari de l'ajuda de transport escolar individual en rebrà l'import íntegre.

També et pot interessar

stats