La Generalitat adjudica obres del tram subterrani de la Línia 10 de Metrovalència per 25 milions

Els treballs comprenen la construcció de la superestructura de via, arquitectura i equipament, i s’hauran d’executar en 18 mesos.

Tram subterrani de la Línia 10 de Metrovalencia
Tram subterrani de la Línia 10 de Metrovalencia / GVA

La Generalitat ha adjudicat a l’empresa Copcisa, SA-Vialobra, SL, el projecte de construcció de la superestructura de via, arquitectura i equipament del tram subterrani de la Línia 10 de Metrovalència, que connectarà el centre de València amb la Ciutat de les Arts i les Ciències i el barri de Natzaret. El pressupost de les actuacions adjudicades per Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) arriba a 25.045.618,55 euros, IVA inclòs, i té un termini d’execució de 18 mesos.

Els treballs previstos comprenen el condicionament de les tres estacions subterrànies distribuïdes al tram subterrani de la línia, de 2,35 quilòmetres (Alacant, Russafa i Amado Granell), així com l’equipament del túnel.

El projecte de construcció de la Línia 10 de Metrovalència està cofinançat per la Unió Europea, a través del programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, que aporta el 50%. La línia combina trams subterranis i en superfície, i té un recorregut total de 5,3 quilòmetres i huit estacions.

També et pot interessar

stats