De gener a juny han perdut la vida 44 persones a les carreteres valencianes, sis més que fa un any

La DGT ha reportat 37 morts més en accident de trànsit en tot l’Estat entre gener i juny d’enguany

Vehicle accidentat
Vehicle accidentat / Diputació de Bombers de Castelló

Un total de 44 persones han perdut la vida en sinistres de trànsit registrats a les carreteres valencianes en els sis primers mesos de l'any, sis morts més que en el mateix període del 2023, segons les dades que ha facilitat este dilluns la Direcció General de Trànsit (DGT).

Al conjunt de l'Estat, la xifra de víctimes mortals d'accidents a les carreteres és de 540 de gener al juny, 37 més que fa un any. Per comunitats autònomes, l'augment més marcat és el d'Andalusia, amb 41 defuncions més en esta mena de sinistres. Nou de les comunitats autònomes —entre altres Catalunya, Madrid i la Regió de Múrcia— han registrat menys morts en este mateix període.

Pel que fa a les tres províncies valencianes, s'observen diferències significatives. A Alacant hi ha hagut 18 defuncions en sinistres viaris estos sis mesos, set més que durant el mateix període del 2023. A Castelló, la xifra és de nou víctimes mortals, tres més que ara fa un any. A València, però, les 17 morts reportades en suposen quatre menys.

També et pot interessar

stats