Ni el gel ni la pandèmia frenen centenars de persones que busquen la neu a Culla

La localitat de l’Alt Maestrat fa una crida per a evitar un nou col·lapse com el que es va originar diumenge passat.

VÍDEO | Ni el gel ni la pandèmia frenen centenars de persones que busquen la neu a Culla

Totes les previsions s’han complit aquest dissabte a la localitat de Culla, a l’Alt Maestrat. Ni la pandèmia ni el gel han impedit la visita de centenars de persones que no han pogut resistir-se als encants d’aquest poble, ara nevat.

L’any passat, Culla va passar a formar part de la prestigiosa llista dels pobles més bonics d'Espanya, distinció que comparteix amb quatre pobles més de la Comunitat Valenciana: Morella, Vilafamés, Peníscola i el Castell de Guadalest.

En els últims dies, l'oficina de turisme del municipi ha rebut una allau de telefonades demanant informació, i els restaurants de la localitat ja han penjat el cartell de complet.

L'Ajuntament de Culla, a través de les seues xarxes socials, ha fet una crida per a evitar perills, tant als carrers, pel gel i els desprenimets de neu, com a la carretera. Es pretén impedir així un nou col·lapse com el que es va produir diumenge passat, quan desenes de vehicles van decidir obviar tots els advertiments de les autoritats a causa del temporal.

D'aquesta manera, s'ha prohibit la circulació de vehicles pels carrers del centre històric i han sigut habilitades dues zones d'aparcament diferenciades: una per a visitants i una altra per als residents. A més, també s'ha preparat un operatiu de Protecció Civil que limitarà l'accés a la població, si és necessari.

També et pot interessar