García-Page assegura que la sostenibilitat no justifica la política de transvasaments

El president de la Junta de Castella-la Manxa aposta per una gestió de l’aigua globalment

El president de la Junta de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, intervé durant una reunió amb l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE)
El president de la Junta de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, intervé durant una reunió amb l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) / Rober Solsona / Europa Press

El president de la Junta de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, s'ha mostrat partidari d'aplicar “mesures raonables” a l’hora de negociar una política de transvasament d’aigua a Espanya, però ha matisat que només “si fora global, de tots els rius de l'Espanya seca, a la part més seca". García-Page ha assenyalat que el discurs de la sostenibilitat ja no serveix per a defensar l’actual política de transvasaments. 

El president autonòmic s'ha referit a aquesta qüestió a València, en una intervenció davant dels mitjans de comunicació abans de participar en el ple de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE). 

Així mateix, ha aprofitat la seua visita a la Comunitat Valenciana per a defensar el corredor mediterrani com "un objectiu nacional", que respon a "una necessitat existent prèvia i a una economia que no es pot gripar" per la potencialitat de l'arc mediterrani.

També et pot interessar

stats