Gandia i Torrevella inauguren dos nous jutjats

La Generalitat ha disposat dels mitjans materials i humans per a la posada en marxa efectiva.

La Generalitat va col·locar mampares a les seus judicials de la Comunitat Valenciana
La Generalitat va col·locar mampares a les seus judicials de la Comunitat Valenciana / Europa Press.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública posa en marxa a partir d'aquest dimarts, 30 de juny, dos nous jutjats a Gandia, a la Safor, i a Torrevella, al Baix Segura.

El jutjat de primera instància i instrucció número 6 de Gandia estarà operatiu a partir del mateix dia d'inaguració, després que l'entrada en funcionament se suspenguera en declarar-se l'estat d'alarma. S'ha adequat un nou local en planta baixa, s'ha fet una compra de mobiliari i s'ha cobert la plantilla amb dos gestors, quatre tramitadores processals, així com dos auxiliars judicials.

D'altra banda, el jutjat de primera instància i instrucció número 5 de Torrevella entra en funcionament després de l'execució de les obres en la cinquena planta, on s'han hagut de reubicar nombroses peces de convicció (objectes relacionats amb un delicte investigat i que serveixen per a formar el convenciment del jutjador sobre la realitat de l'ocorregut).

Els funcionaris dels dos jutjats prendran possessió del càrrec aquest dimarts. Amb l'entrada en funcionament d'aquests dos jutjats queda completada la posada en marxa dels nou òrgans judicials que el Ministeri de Justícia va assignar a la Comunitat Valenciana per al 2019.

També et pot interessar

stats