Gandia crea la primera microreserva de papallones de la Comunitat Valenciana

Se situarà al paratge natural del Parpalló-Borrell, en el marc de les accions de regeneració de la zona.

La regidora delegada de Gestió Responsable del Territori, el director general de Medi Natural i el representant de l'associació Zerynthia, en la presentació de la microreserva de papallones de Gandia.
La regidora delegada de Gestió Responsable del Territori, el director general de Medi Natural i el representant de l'associació Zerynthia, en la presentació de la microreserva de papallones de Gandia. / Àlex Oltra (Ajuntament de Gandia).

L'Ajuntament de Gandia presenta aquest dissabte la primera microreserva de papallones de la Comunitat Valenciana. Se situarà al barranc de Borrell, al paratge natural del Parpalló-Borrell, en el marc de les accions de regeneració de la zona, afectada per l'incendi de Llutxent de 2018.

El director general de Medi Natural, Daniel Muñoz, ha explicat que els insectes suposen un element vital en la recuperació de l'espai. La iniciativa servirà per a ajudar a la conservació de l'entorn, generar un punt d'educació ambiental, i incorporar un nou producte turístic. Al territori valencià hi ha 185 espècies diferents de papallones.

També et pot interessar