Gandia acollirà l'acte de lliurament dels Premis Nacionals d'Investigació

Aquesta és la tercera vegada des de la seua creació el 1982 que l'esdeveniment se celebra fora de Madrid

GANDIA, LA SAFOR
Gandia, la Safor / Conchín Donet

Gandia acollirà el 14 de març l'acte de lliurament dels Premis Nacionals d'Investigació 2023. L'esdeveniment estarà presidit pels reis d'Espanya. La ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, ha destacat l'aposta de la capital de la Safor per polítiques públiques que tenen com a eix d'oportunitats per als seus ciutadans la ciència i la innovació.

Morant també ha recordat que aquests premis, que són el reconeixement més important d'Espanya en aquest àmbit, fan valdre el talent de les persones i entitats guardonades que, amb la seua labor, contribueixen a l'avanç i el progrés de la nostra societat.

Aquesta serà la tercera vegada que el lliurament dels Premis Nacionals d'Investigació, des de la seua creació el 1982, se celebra fora de Madrid. Les dues edicions anteriors van tindre lloc a Alacant i Barcelona.

Aquests guardons, dotats amb 30.000 euros per a cada modalitat, distingeixen aquelles persones investigadores d'Espanya que destaquen per la seua trajectòria i rellevància internacional en les seues respectives àrees d'investigació.

A més, les categories dels Premis Nacionals d'Investigació per a Joves, que porten nom de científiques il·lustres, reconeixen el mèrit de persones joves –amb edat màxima de quaranta anys– que hagen aconseguit assoliments rellevants en les primeres etapes de les seues carreres investigadores.

També et pot interessar

stats