La gamba roja, a 160 euros el quilo
L'escassetat del producte i el preu la fan difícil de veure a les pescateries
Al port de Dénia arriba la gamba roja. Enguany n'hi ha poca. Cada embarcació porta de mitjana entre 25-30 quilos. Es tracta d'un producte estrela de Nadal que arriba a poques taules pel preu. El patró major del port de Dénia confirma que la gamba roja enguany “està sobre 160 euros de mitjana. Són preus conforme a com està tot”. Encara que la xifra siga alta, el preu de la gamba roja ha arribat fins als 200 euros altres anys.
A la majoria dels mercats, la gamba roja de Dénia ni es troba. La poca captura i el preu fa que la majoria del producte es quede en la restauració, on saben cuidar el producte.
La poca que arriba a les parades dels mercats només és per encàrrec. “Amb eixe preu ningú s’arrisca ha posar-les al mostrador” comenta Eladio Pereira, de la pescateria Bermejo.
Al mercat de la Vila Joiosa des d'ahir està venent-se més marisc. Els 6 milions que van caure en la loteria d'ahir s'ha notat en les vendes. “Ahir ja es notava l’alegria, es notava que la gent havia agafat diners” explica Natalia Cortés, pescatera de la Vila Joiosa.
Diners per a capritxos, com ara les gambes
Més llegit
-
Desmantellen a València una ramificació del càrtel de Jalisco
-
Embossos quilomètrics al 'bypass' de l'A-7 per accidents en els dos sentits
-
Temperatures en descens i possibilitat de pluges puntuals de matí a les comarques centrals
-
Pérez Llorca presentarà demà dimecres la seua candidatura per a presidir la Generalitat
-
Mazón, al Congrés: "Entenc que amb la dimissió com a president de la Generalitat he assumit la màxima responsabilitat possible"
-
Retencions actives a primera hora en l'A-7 a l'Alcúdia, l'AP-7 a Nules i accessos a València
Més vist
Més escoltat
-
17.11.2025 | 90 minuts
-
16.11.2025 | Els últims '90 minuts' del Punt a Punt
-
17.11.2025 | ContrÀpunt
-
17.11.2025 | Amunt i avall | Primera Part
-
17.11.2025 | L'hora de la cultura
-
17.11.2025 | Abril, guanyadora del premi al Millor Disc Revelació per “Instruccions per estimar una cirera” en els Premis Ovidi Montllor