Galiana demana disculpes pel playback

El regidor de l'Ajuntament de València, utilitzà un doblador en la defensa de la candidatura de València com a capital de la innovació.

Vídeo de la intervenció del regidor Carlos Galiana

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha emés un comunicat en el qual demana perdó pel playback i lamenta profundament "que una acció puntual i individual reste protagonisme" al treball fet per situar València com a "pol d'innovació reconeixible dins d'Europa". Galiana justifica així la decisió d'utilitzar un traductor sobre la seua aparició amb mascareta: "La decisió que vaig prendre ahir de fer la meua intervenció amb un traductor va ser amb la intenció que el missatge que es volia transmetre arribara de la manera més clara possible, però vist amb distància m'he adonat que no va ser la més adequada".

Galiana va utilitzà un doblador a l'anglés durant la intervenció en la gala sobre la Capital Europea de la Innovació, es va celebrar aquest dijous. En el vídeo, penjat a les xarxes socials de la Comissió Europea, la veu en anglés que se sent mentre intervenia Galiana sembla que no es correspon amb la del regidor, que portava els llavis tapats amb la mascareta.

El responsable d’Innovació de la ciutat intervenia a través de videoconferència. També hi assistien els alcaldes de les altres ciutats aspirants a la distinció, que finalment ha guanyat Lovaina.

També et pot interessar

stats