GALERIA | Les fotografies de natura més divertides de 2020

En el Dia Mundial dels Animals recordem la importància de la conservació de la fauna salvatge amb finalistes del Comedy Wildlife Photography Awards 2020.

Una de les fotografies finalistes del Comedy Wildlife Photography Awards 2020, de Mark Fitzpatrick
Una de les fotografies finalistes del Comedy Wildlife Photography Awards 2020, de Mark Fitzpatrick

Una tortuga marina pareix que envia un missatge d’indignació a aquesta humanitat que no fa més que desbaratar el seu ecosistema; un pardal rebel desafia les prohibicions dels humans mentre altres dels models d’aquesta particular galeria demostren una capacitat sorprenent per a antropomorfisme en els seus posats davant la càmera.

El Comedy Wildlife Photography Awards 2020 ha fet públiques les fotografies finalistes del seu certamen anual. Els premis van ser fundats per Paul Joynson-Hicks i Tom Sullam, tots dos fotògrafs professionals i conservacionistes apassionats.

Més enllà de fer aguaitar un somriure, el concurs de fotografia se celebra any rere any per a llançar un missatge en favor de conservació de la vida silvestre. En el Dia Mundial dels Animals fem una ullada a les actituds quasi humanes dels protagonistes d’aquesta galeria per a recordar la necessitat de respectar la vida i els ecosistemes de la resta d’éssers vius amb què compartim el planeta.


Arthur Telle Thiemann


Sally Lloyd Jones

Martin Grace

Marcus Westberg

Brigitte Alcalay Marcon

Charlie Davidson


Thomas Vijayan


Wei Ping Peng

També et pot interessar

stats