Gaibiel torna a tindre botiga després de quatre anys

Amb només 180 habitants, el poble es va quedar sense comerç de queviures quan es van jubilar els seus propietaris

Gaibiel recupera la tenda d'ultramarins / À Punt NTC

Gaibiel és un xicotet municipi de l'Alt Palància, de només 180 habitants, que des de fa quatre anys no té botiga d'ultramarins, que va tancar quan es van jubilar els seus propietaris. Ara, el poble ha recuperat el negoci. El veïnat torna a tindre la botiga que tanta falta els fa i, a més a més, guanyen dos nous veïns, Mari Carmen i Gaspar.

Aquest dijous la botiga ha obert i l'acollida per part del veïnat no ha pogut ser més càlida. Els veïns i veïnes han comentat a À Punt que el fet de tornar a tindre oberta la botiga d'ultramarins "és una meravella", "és una cosa molt gran per al poble" i "aquesta parella és molt valenta", són algunes de les floretes que els han dedicat.

El matrimoni inicia aquesta aventura empresarial amb molta il·lusió i buscant un nou futur a l'Alt Palància. Mari Carmen ha explicat que després de tants anys sense faena i a l'atur el matrimoni ha decidit llançar-se i obrir la botiga. Gaspar, per la seua banda, no ha pogut articular paraula davant les càmeres per l'emoció, després de veure l'acolliment per part del veïnat.

També et pot interessar

stats