Futurmoda torna després de dues edicions sense celebrar-se per la pandèmia

El Saló Internacional de la Pell, els Components i Maquinària per al Calçat i Marroquineria reobrirà les portes els dies 20 i 21 d'octubre

La fira Furmoda en una imatge d'arxiu
La fira Futurmoda en una imatge d'arxiu / @feriafuturmoda

El Saló Internacional de la Pell, els Components i Maquinària per al Calçat i Marroquineria (Futurmoda) reobrirà les portes els dies 20 i 21 d'octubre en la Institució Firal Alacantina (IFA), a Elx, després de la suspensió de les últimes dues edicions per la situació sanitària marcada per la pandèmia.

En aquesta 46a edició de Futurmoda es presentarà una àmplia oferta de materials, dissenys, formes, colors i textures que marcarà les tendències de moda per al període tardor-hivern 2022-2023, segons han informat en un comunicat fonts de l'Associació Espanyola de Components per al Calçat (AEC), organitzadora de l'esdeveniment.

Les influències per a aqueixa temporada estaran basades en la naturalesa, l'artesania, el reciclatge i reutilització, la digitalització i el luxe industrial, que donaran origen a la creació dels nous conceptes que aplicaran els fabricants del calçat i la marroquineria, així com les grans marques del món de la moda.

Fins ara ja hi ha confirmades 206 empreses expositores del sector dels components per al calçat, procedents d'Espanya, Itàlia, Portugal, França, Àustria i Romania tot i que la xifra pot incrementar-se fins a la data de celebració de la fira.

Aquestes firmes aspiren a obtindre molt bons resultats, ja que, segons fonts d'AEC, el sector comença a reactivar-se en l'àmbit europeu.

Futurmoda també comptarà enguany amb la participació de les mercantils de la maquinària que estan exercint un factor clau en el desenvolupament i l'evolució productiva d'aquesta indústria.

Els visitants trobaran un certamen pensat per a un sector més responsable que ha d'estar a l'altura de les circumstàncies d'un món afectat pel canvi climàtic. D'aquesta manera es parlarà de reciclatge i sostenibilitat, d'economia circular, i de solucions i reptes de futur per a afrontar els pròxims canvis als quals s'enfronta la indústria.

També et pot interessar

stats