Furten huit tones de taronges a Torreblanca

La Guàrdia Civil ha identificat el propietari d'un vehicle que va ser vist per la zona i li ha obert una investigació.

Camp de taronges
Camp de taronges

La Guàrdia Civil investiga un home com a suposat autor d'un delicte de robatori després d'haver furtat presumptament huit tones de taronges a Torreblanca (Plana Alta) que tindrien un valor en el mercat de 2.400 euros.

Segons un comunicat de la comandància provincial, l'actuació s'ha dut a terme després que els agents de la caserna de Torreblanca foren informats de la sostracció d'uns 8.000 quilos de taronges de la varietat navelate en una parcel·la del municipi.

Els agents van iniciar una investigació i van contactar amb agricultors, recol·lectors i veïns de la zona, i van aconseguir esbrinar que aquell dia s'havia vist estacionat un furgó replet de taronges de la mateixa varietat que les robades.

Es va poder identificar el propietari del vehicle, al qual se li ha obert una investigació com a suposat autor de la sostracció de les taronges. Les diligències s’han entregades en els jutjats de Castelló.

Es tracta de la segona actuació d'aquestes característiques en la zona, després de la que va dur a terme l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Borriana, que va confiscar 12 tones de taronges i va denunciar dues persones a Nules.

També et pot interessar

stats