Furta en un estanc amb una destral a Alacant després de ser multat per no dur mascareta

L'home amenaçà també als empleats d'una carnisseria i ha pogut ser identificat gràcies a una fotografia presa per una víctima.

Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional / EuropaPress

Un home de 40 anys ha sigut detingut com a presumpte autor d'un robatori violent en un estanc d'Alacant, en què, ocult sota un casc de motorista, va amenaçar els empleats amb una destral de carnisseria, un dia després d'haver sigut multat per no portar posada la mascareta.

Segons la Policia Nacional, el lladre tenia nombrosos antecedents policials i en la fugida va perdre les sabatilles.

Suposadament, aquest individu va aconseguir sostraure un mòbil, una tauleta i diners en efectiu de la caixa registradora de l'estanc amb les amenaces, destral en mà, abans que emprenguera la fugida sobre un ciclomotor que havia robat uns dies abans.

Una de les víctimes havia aconseguit traure una foto de l'assaltant amb el seu telèfon mòbil sense que aquest se n'adonara, la qual cosa va facilitar que al poc temps se sabera la matrícula del ciclomotor, que havia sigut robat uns dies abans en la zona nord d'aquesta capital, i la possible identitat del delinqüent.

D'aquesta manera, es va saber que l'home havia sigut sancionat el dia anterior per no fer ús de la mascareta i també per tinença de drogues, i es va descobrir que en l'estanc portava la mateixa roba que portava la vespra, quan va ser sancionat per una parella d'agents del Cos Nacional de Policia. Una vegada detingut, va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia, que va decretar-ne l'ingrés a la presó.

També et pot interessar

stats