Dos funcionaris de la presó d'Albocàsser, tancats i a les fosques enmig d'una baralla

Acaip denuncia que un tall en el subministrament elèctric va deixar dos treballadors incomunicats en un dels mòduls més perillosos.

Dos funcionaris de la presó d'Albocàsser, tancats i a les fosques enmig d'una baralla

Representants del sindicat Acaip en el centre penitenciari de Castelló II, situat a Albocàsser, han denunciat que un tall en el subministrament elèctric va deixar dos funcionaris d'aquesta presó tancats i a les fosques en un dels mòduls més perillosos mentre es produïa una baralla. Els dos funcionaris havien aïllat dos reclusos que havien començat una discussió poc abans que se n'anara la llum. 

El sindicat penitenciari ha explicat que durant l'apagada, que va durar 20 minuts, els sistemes d'obertura elèctrics van fallar i només podien accionar-se manualment des de l'exterior del mòdul.  han relatat fonts d'Acaip "una part important dels interns va començar a insultar i assetjar els funcionaris". Aquesta situació va durar cinc minuts, els temps que va tardar a arribar un grup de funcionaris i el cap de servei que van obrir les portes de cada mòdul manualment per a accedir al lloc on es trobaven els dos treballadors.

També et pot interessar