Fulgencio dubta que l’aparició d’ossos a la fossa d’Alcàsser canvie el cas

La mort del criminòleg del ‘cas Alcàsser’ i l’aparició de les restes fa reviure especulacions sobre el crim

Fulgencio dubta que l’aparició d’ossos a la fossa d’Alcàsser canvie el cas
Fulgencio dubta que l’aparició d’ossos a la fossa d’Alcàsser canvie el cas

El delegat del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha derivat en l’autoritat judicial la decisió de tornar a obrir les investigacions sobre el cas per l’aparició de les restes humanes a la fossa on varen ser trobades les xiquetes d'Alcàsser. “No acabe de veure en què pot canviar la història”’, ha dit aquest dijous a preguntes dels mitjans. 

Dimecres es va conéixer que la Guàrdia Civil investiga la troballa d'uns ossos humans, de xicoteta grandària, que una parella assegura haver trobat el passat 24 de juny per la zona de la fossa on es van descobrir els cossos de les tres xiquetes d'Alcàsser, Míriam, Toñi i Desirée, segrestades, violades i assassinades al novembre de 1992.

La parella, resident a la comarca de la Safor, va decidir acostar-se fins a la zona on van ser trobats els cossos de les tres adolescents, arran del documental de Netflix, que repassa la història i el tractament en els mitjans de comunicació del cas, segons han confirmat fonts de l'institut armat.

La trobada ha coincidit amb la mort aquest dijous del criminòleg Juan Ignacio Blanco, conegut mediàticament per les seues investigacions sobre el cas Alcàsser. Blanco va defendre la teoria que darrere dels crims de les xiquetes hi havia implicades persones importants. 

Després de conéixer la notícia les xarxes socials s’han omplit de missatges que han recordat la coincidència de la mort de Juan Ignacio Blanco amb l’estrena de la sèrie de Netflix i amb la troballa dels ossos. 

També et pot interessar

stats