Fulgencio apunta cap a una resolució “dura” en la desaparició de la jove a Manuel

La delegació del govern central confia a localitzar “en les pròximes hores o dies” l’home amb qui havia quedat la xica.

Agents de la Guàrdia Civil inspeccionen la vivenda on residia l'home amb qui havia quedat la jove desapareguda
Agents de la Guàrdia Civil inspeccionen la vivenda on residia l'home amb qui havia quedat la jove desapareguda / Europa Press

El cas de la jove de 25 anys que va desparéixer fa 20 dies a Manuel, on va acudir per a veure’s amb un xic amb qui havia quedat a través d’internet, podria acabar en un “escenari dur”. Així és desprén de les declaracions que ha fet aquest dimecres el delegat del govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio. 

El representant del govern espanyol ha assenyalat que el fet que l'home haja intentat desballestar el vehicle, i que estiga desaparegut, porta les forces de seguretat a “plantejar-se un escenari dur pel que fa al resultat del cas”. 

Els forenses estan inspeccionant aquest dimecres la vivenda de l’home desaparegut. També han analitzat el vehicle per a trobar alguna pista de la jove, encara que el fet que el cotxe estiga mig desballestat, i també amb senyals que l’han netejat recentment podria dificultar la investigació. 

“Estem en la fase de localització de vestigis, tant a la vivenda com al cotxe o de qualsevol altre element que done una pista sobre el lloc on el presumpte autor s’hauria pogut trobat amb la xica”, ha puntualitzat Juan Carlos Fulgencio. 

S'incorporen més agents

Per tal d’aprofundir en la investigació, des de fa uns dies s’ha incorporat a les tasques de recerca la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil. Els agents tenen sobre la taula tres objectius: localitzar la jove desapareguda, trobar l’home amb qui havia quedat, a qui confien detindre “en les pròximes hores o dies”, i aclarir els fets. 

La recerca de la jove s’ha intensificat els últims dies, fins i tot els agents de la Guàrdia Civil han rastrejat coves i pous pròxims a la localitat de la Ribera Alta on es va perdre la pista de la jove fa ja 20 dies, de moment sense cap resultat. 

També et pot interessar

stats