Fuig després d’atropellar una persona i fer malbé tres vehicles

Al sospitós el van detindre més tard, després d’haver caigut amb el vehicle al riu i d'haver intentat furtar dues motos

Imatge del moment en que el cotxe envist l'home que va resultar ferit
Imatge del moment en què el cotxe envesteix l'home que va resultar ferit / Twitter: @MqGuardiaCivil

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 27 anys acusat de delicte de lesions, danys contra la seguretat viària i robatori amb violència. Presumptament, el detingut va intentar atropellar un grup de persones, va ocasionar danys a tres vehicles i després va fugir. Durant la fugida va caure al riu i el van detindre hores més tard després d'haver robat dues motos, segons han detallat les forces de l'orde.

Els fets dels quals està acusat van ocórrer aquest diumenge cap a les 5 de la matinada al barri de la Font de Sant Lluís, a València, concretament a l'entrador de Ponce. Uns policies que feien tasques de prevenció ciutadana sentiren soroll i, en arribar al carrer, trobaren un grup de persones alterades i un home ferit després d'haver sigut aparentment atropellades. També hi havia tres cotxes amb nombrosos desperfectes.

⚠ Advertència: aquestes imatges poden ferir la sensibilitat

Les imatges de l'atropellament han sigut difoses a través de les xarxes socials.

A l'home el van traslladar a l'hospital, mentre que els agents buscaren l'autor dels fets per la zona, sense èxit, perquè ja havia fugit. Més tard, una vegada identificaren el presumpte autor, la policia va saber que havia patit un accident a l'autovia V-30 i havia caigut al llit del Túria amb el cotxe, que va abandonar allí.

Tres hores després, cap a les 8:30 del matí, la policia va trobar al districte de Patraix un home amb la roba bruta i banyada, que va deixar unes tisores i una vareta de metall en terra en veure els agents. En el moment que li preguntaren què li havia passat, el sospitós els va confessar que havia participat en una baralla i que havia intentat furtar una moto per a tornar a casa. Després d'aquesta declaració, els policies comprovaren els fets i localitzaren pels voltants dues motos amb els baüls trencats i manipulats.

Després de fer les indagacions pertinents, els agents esbrinaren que era el responsable de l'atropellament ocorregut hores abans i el detingueren com a presumpte autor dels delictes de lesions, danys contra la seguretat viària, i robatori amb força. El detingut, que tenia antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats