El Front Abolicionista PV denuncia la proliferació de bordells a València camuflats sota llicència d'hotel

La plataforma ha recordat que l’Ajuntament va aprovar l'adhesió del municipi a la xarxa estatal contra l'explotació sexual i el tràfic de dones

Concentració del Front Abolicionista del PV aquest dissabte a València / Víctor Vidal

Al crit de "Fora puters dels nostres barris", membres del Front Abolicionista del País Valencià s’han concentrat aquest dissabte en l'avinguda del Port de la ciutat de València contra els “hotels secrets”, que segons expliquen, ha autoritzat el consistori del Cap i Casal.

Des de l'organització feminista asseguren que aquest tipus d'establiments ofereixen “putes i acompanyants de luxe”. 

Aquest cas, tal com afirma la plataforma, no és aïllat, ja que en diferents punts de la ciutat “estan sorgint el mateix tipus de prostíbuls amb les mateixes tramposes sol·licituds d'obertura”.

El PP demana mesures davant l'obertura d'un prostíbul al costat d'un col·legi al barri d'Aiora

El Grup Municipal Popular també ha demanat a l'Ajuntament de València que actue de manera immediata davant l'obertura, des d'aquest curs, d'un prostíbul al costat d'un col·legi al barri d'Aiora.

"La directiva del centre s'ha posat en contacte amb nosaltres en verificar l'existència d'un prostíbul al costat del centre educatiu, la qual cosa ha provocat una lògica alarma i malestar tant entre els docents com els pares", ha explicat la portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá.

Segons el PP, la llicència donada pel govern de Compromís i el PSPV correspon a un hostal, per la qual cosa, explica, "exigim que els serveis municipals realitzen una inspecció per a certificar si l'activitat que es desenvolupa allí és compatible amb la llicència atorgada".

També et pot interessar

stats