Fridays for Future reivindica la lluita contra el canvi climàtic amb el documental 'Before the flood'

El moviment creu que la defensa dels drets ambientals i humans "ha de ser atesa pel nou govern espanyol".

Fridays for Future reivindica la lluita contra el canvi climàtic amb el documental \'Before the flood\'
Fridays for Future reivindica la lluita contra el canvi climàtic amb el documental 'Before the flood'

El moviment Fridays for Future reivindica la lluita contra el canvi climàtic a València, i aquesta vegada d’una manera diferent. En lloc de fer una concentració, projectarà el documental Before the flood', a la sala La Rebel, al barri de Benimaclet, a les 18:00 h.

Després de la projecció del documental, produït per Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese, s'obrirà un debat, i més tard es farà l'assemblea general del moviment.

Fridays for Future creu que la defensa dels drets ambientals i humans “ha de ser atesa pel nou govern espanyol" i subratlla que les accions i inciatives que aconseguisquen mitigar i afavorir una adaptació al canvi climàtic suposaran un benefici per a la societat, “i ajudaran a conscienciar sobre la necessitat d'un canvi".

"Nosaltres volem ajudar en aquest procés, partint d'una idea comuna i d'uns conflictes que s'exposaran en la pel·lícula documental com a fil argumentatiu. Després, l'intercanvi d'idees i el debat permetrà saber més sobre les problemàtiques a les quals ens enfrontem com a societat i com a part del planeta", han detallat en un comunicat.

També et pot interessar

stats