Fridays For Future Espanya torna a eixir al carrer per a conscienciar sobre l’emergència climàtica

Denuncien la insostenibilitat del planeta i les greus conseqüències dels incendis que cremen des de fa alguns mesos a Austràlia.

Protesta de Fridays For Future a les portes de l’ambaixada d’Austràlia a Madrid, el passat 10 de gener
Protesta de Fridays For Future a les portes de l’ambaixada d’Austràlia a Madrid, el passat 10 de gener / Ricardo Rubio (Europa Press)

El moviment Joventut Pel Clima-Fridays For Future Espanya fa mesos que alça la veu per a traslladar el missatge que “no hi ha un planeta B”, i aquest divendres tornaran a repetir-lo als carrers de tot el país per a mostrar les conseqüències de la crisi climàtica.

En concret, denunciarà que el planeta no és sostenible i les greus conseqüències dels incendis que tenen lloc des de fa alguns mesos a Austràlia. Segons explica, el que passa a Austràlia, amb més de 80.000 quilòmetres quadrats de superfície cremada, 28 morts i 1.000 milions d’animals afectats, sense comptar tots els desplaçats que no podran tornar a casa, “no és una simple catàstrofe natural, són les dramàtiques conseqüències d’una crisi climàtica que els científics anuncien des de fa dècades”.

A més, assenyalen com a principals culpables d’aquests fets els governants, que són els qui “no prenen les mesures urgents i profundes” que la situació requereix i són els únics que poden fer alguna cosa per a revertir el problema.

També et pot interessar

stats