Fridays for Future, en contra d'Intu Mediterrani i de les ampliacions del port i de la V-21

Els activistes han reivindicat que "la lluita global contra l'emergència climàtica i la crisi ecològica comença en l'àmbit local".

Fridays for Future, en contra d\'Intu Mediterrani i de les ampliacions del port i de la V-21
Fridays for Future, en contra d'Intu Mediterrani i de les ampliacions del port i de la V-21
11 de desembre 2019 - 19:38

Els activistes de Fridays for Future València i de Joventut pel Clima han manifestat, en la lluita contra el canvi climàtic, el seu rebuig a iniciatives que s'estan plantejant o desenvolupant a la ciutat i el seu entorn. Posem com a exemple, l'ampliació del port i de l'autovia V-21 o la construcció del macrocentre d'oci Intu Mediterrani a Paterna (Horta Nord).

"Aquests projectes són incompatibles amb les declaracions i suposades bones intencions de les diferents escales de govern", ha afirmat Rubén Ferrer, un dels membres del col·lectiu. Ferrer assegura que "la lluita global per l'emergència climàtica i la crisi ecològica comença per la lluita a escala local".

Els integrants dels dos moviments secundaran divendres la Seguda Internacional per a Reivindicar la Insuficiència de la COP25. Seuran durant dues hores a la plaça de l'Ajuntament de València amb l'objectiu de manifestar aquestes posicions i demanar l'aplicació de mesures "amb més ambició" contra el canvi climàtic.

També et pot interessar

stats