Francisco Guerrero: “Em toca la loteria per a què? Per a ser un desgraciat?”

Quart juí a Castelló d’un veí per a recuperar els 6,5 milions d’una Bonoloto que va perdre en depositar-los al Banc Santander.

VÍDEO | Francisco Guerrero: “Em toca la loteria per a què? Per a ser un desgraciat?”

“He estat tota la vida treballant en l’obra i he sigut l’home més feliç del món. Em toca la loteria, per a què? Per a ser un desgraciat? Aquest juí l’anem a guanyar. Perquè la raó la tinc jo i els diners no són del Banc Santander, són meus. I me’ls han de tornar perquè no tenen vergonya”. Així de contundent s’ha mostrat als micròfons de "Les notícies del matí" Francisco Guerrero, el veí de Castelló que litiga des de fa una dècada per recuperar el premi de 6,5 milions de la Bonoloto que va ingressar en l’entitat bancària.

Aquest dijous encara el quart procés contra el Santander, després de tres victòries prèvies. Acusa el banc d’haver invertit els diners sense el seu coneixement en productes financers d’alt risc. L’home va descobrir que ho havia perdut tot quan va intentar retirar 30.000 euros per a una intervenció al genoll.

Guerrero ha aconseguit recuperar 1,4 milions d’euros als jutjats. Ara reclamarà 2 milions més per mala praxis bancària, incompliment del contracte d’assessorament financer, així com una indemnització pels danys i perjuís derivats. La situació li ha causat una depressió crònica per la qual rep tractament psiquiàtric.

“Estem lluitant contra Goliat. I Paco Guerreo és David”, ha explicat el seu advocat, Rafael Martínez. El lletrat, que es mostra optimista davant el nou procés judicial, ha explicat que el Santander no ha recorregut contra les dos primeres sentències. Queda per veure si l’entitat tampoc recorrerà contra la que fa uns dies va condemnar-la a pagar a Guerrero 163.000 euros més.

També et pot interessar

stats