Les fortes ratxes de vent tomben el sostre del pàrquing d’un supermercat a Xàtiva

La coberta ha caigut sobre els vehicles que hi estaven aparcats, provocant desperfectes però cap persona ferida

A Xàtiva les ratxes de vent han superat els 100 km/h. / Avamet
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
26 d'agost 2022 - 21:02 Actualitzat: 26 d'agost 2022 - 21:54

El fort vent i la pluja han tombat el sostre del pàrquing d’un supermercat a Xàtiva. La coberta ha caigut sobre els vehicles que hi estaven aparcats, provocant desperfectes però cap persona ferida, segons ha informat la policia local de Xàtiva.

La intensitat dels aiguats ha provocat la caiguda d’alguns arbres a la ciutat i altres incidents, segons les mateixes fonts.

La tempesta que ha recorregut de nord-oest a sud-est la província de València ha provocat un important descens tèrmic, amb temperatures que han baixat fins als 16,2 graus a Xàtiva, una localitat que en els últims dies rondava els 40 graus de màxima.

Es tracta, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) del registre més baix de l'estiu en aquesta localitat de La Costera, ja que des del 31 de maig no es registrava una temperatura tan baixa en aquesta localitat de l'interior de València.

Les tempestes registrades en la vesprada d'aquest divendres en diferents punts de la Comunitat Valenciana han descarregat de forma molt intensa pluja i pedra.

El vent trenca les finestres d'un restaurant al port de Gandia

En el port de Gandia, el vent ha trencat els vidres d'un restaurant al passeig marítim. En el moment del succés n'hi havia persones a l'interior, segons ha assegurat el servei d'Emergències a través de les xarxes socials. La policia portuària i la policia local de Gandia han indicat a la població que es retire de les zones pròximes a la mar. La policia portuària ha tancat part del passeig marítim de la ciutat.

A Cofrents (Vall d'Aiora) la tempesta ha causat nombrosos danys en la línia elèctrica del municipi. Tècnics d'Iberdrola intervenen en aquests moments mentre els bombers voluntaris del municipi retiren els arbres caiguts.

També et pot interessar

stats