El fort vent destrossa les parades de la fira gastronòmica d’Alcossebre

El temporal ha obligat a suspendre la fira de la ruta del sabor aquest diumenge al terme d’Alcalà de Xivert, on s’havien de presentar productes típics de les comarques del nord.

El fort vent destrossa les parades de la fira gastronòmica d’Alcossebre
El fort vent destrossa les parades de la fira gastronòmica d’Alcossebre

El fort vent que va bufar anit a Alcalà de Xivert, al Baix Maestrat, ha destrossat totes les parades de la fira gastronòmica que estava celebrant-se aquest cap de setmana a la zona de platja d’Alcossebre.

Les fortes ratxes de vent han tirat a terra les 20 parades de la fira gastronòmica d’Alcossebre. A més s’han fet malbé la majoria de productes alimentaris que estaven guardats per a ser exposats aquest diumenge. El temporal ha obligat a suspendre la fira, emmarcada dins de la Ruta del Sabor. Una mostra, on s’havia de presentar una oferta variada de productes de les comarques del nord de la Comunitat Valenciana, com ara formatges, melmelades, olis, vi o embotits.

Tampoc s’han pogut realitzar les exhibicions de menús tradicionals de l’interior que estaven a càrrec del Centre de Turisme de Castelló.

Precisament a les comarques del nord hi ha avisos per fortes ratxes de vent, sobretot a l’Alt Maestrat i als Ports. A Fredes s’han registrat ràfegues de 98 quilòmetres per hora; a Torreblanca, a la Plana Alta, han arribat ratxes de 80 quilòmetres per hores i també s’ha fet present el fort vent a Vilafranca.

També et pot interessar

stats