El fort vent arranca la coberta de la piscina municipal d'Almassora

S'han produït caigudes d'arbres i branques a Castelló de la Plana, Benicàssim o Peníscola

Imatge dels desperfectes a la piscina municipal d'Almassora
Imatge dels desperfectes a la piscina municipal d'Almassora / Ajuntament d'Almassora

Les fortes ratxes de vent han arrancat part de les planxes de la coberta de la piscina municipal d'Almassora (Plana Alta) aquesta nit. No s'ha hagut de lamentar cap dany personal, segons ha informat l'alcaldessa Merche Gali. La piscina i el gimnàs estaran tancats aquest dilluns per a avaluar i reparar els desperfectes.

Les planxes caigudes no han produït cap dany personal
Les planxes caigudes no han produït cap dany personal / Ajuntament d'Almassora

La nit del dissabte al diumenge s'ha registrat vent de fins a 76 quilòmetres per hora a Vilafranca. Ha bufat fort arreu del país, amb una velocitat de 48 quilòmetres per hora a Morella (Ports), Xelva (Serrans) o Xàbia (Marina Alta) i 46 a València.

Els bombers del Consorci de Castelló han intervingut en diversos avisos per la retirada d'arbres i branques caigudes en la mateixa comarca, a Benicàssim i, al Baix Maestrat, Alcalà de Xivert i Peníscola. En aquesta línia, la Policia Local de Castelló de la Plana ha rebut una trentena d'avisos relacionats amb el vent, set per arbres.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha activat la preemergència de nivell taronja per vents a l'interior nord de Castelló, mentre que el litoral i l'interior mantenen l'alerta groga.

També l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l'alerta groga en tota la província de Castelló, excepte a l'interior nord, que continua en nivell taronja, amb ratxes que poden arribar als 80 i els 100 km/h.

També et pot interessar

stats