Foment licita les obres de la connexió sud d’Oliva amb l’AP-7

Es tracta de la primera fase de la variant de la Safor i tindrà un pressupost de 28,03 milions d’euros.

VÍDEO | Foment licita les obres de la connexió sud d’Oliva amb l’AP-7

El Ministeri de Foment ha licitat el contracte de les obres de la connexió sud d’Oliva (la Safor) amb la AP-7, segons publica aquest dimarts el Butlletí Oficial de l’Estat. El tram, que es correspon amb la primera fase de la variant de la Safor, abasta tres quilòmetres i té un pressupost de 28,03 milions d’euros.

Les actuacions consisteixen en l’execució parcial d’una de les calçades de la variant en la zona sud d’Oliva, que connecta la carretera N-332 amb l’AP-7. La via completarà, juntament amb una altra connexió que ja existeix al nord del municipi, una variant de traçat d’Oliva a través de les calçades de l’autopista que permetrà passar la localitat sense haver de travessar-la. L'alcalde d'Oliva en funcions, David González, ha valorat positivament la solució perquè el pas dels vehicles pel casc urbà es veurà reduït, tal i com reivindica aquest municipi de la Safor des de fa anys. 

La infraestructura permetrà millorar la seguretat viària en la Xarxa de Carreteres de l’Estat i, alhora, beneficiarà l’accessibilitat i funcionalitat de l’AP-7. Es contempla també la possibilitat d’alliberar aquest tram d’autopista quan finalitze la concessió, una vegada que passe a mans de l’Estat a partir de l’1 de gener de 2020.

També et pot interessar

stats