Foment licita l'explotació de nou àrees de servei de l'AP-7 entre Tarragona i Alacant

Les autopistes AP-7 i AP-4 revertiran al govern espanyol el pròxim 1 de gener de 2020.

La modalitat de contracte serà concessió de serveis per un termini de cinc anys per a la conservació i explotació de les instal·lacions
La modalitat de contracte serà concessió de serveis per un termini de cinc anys per a la conservació i explotació de les instal·lacions / Arxiu

El Ministeri de Foment ha licitat la concessió de les nou àrees de servei existents en els trams de l'AP-7 Tarragona-València i València-Alacant que, juntament amb l'AP-4, revertiran a l'Estat el pròxim 1 de gener de 2020.

La modalitat de contracte serà concessió de serveis per un termini de cinc anys per a la conservació i explotació de les instal·lacions, juntament amb l'execució de les operacions de reforma i millora que proposen els adjudicataris.

Les àrees de servei que s'han licitat són: la de l'Hospitalet i Baix Ebre, amb un valor de contracte de 24,6 i 26,3 milions d'euros; Benicarló, La Ribera i La Plana, a les comarques del nord, amb 24,2, 23,5 i 24,3 milions d'euros de contracte; Sagunt i La Safor, a les comarques centrals, amb 20,6 i 25,2 milions; i Sant Antoni i La Marina, a les comarques del sud, amb 14,9 i 33,5 milions cadascuna de contracte.

El valor estimat del contracte està calculat com a import net de la xifra de negocis que s'estima que generarà l'empresa concessionària durant l'execució del contracte, segons ha indicat el Ministeri de Foment.

L'explotació de les àrees de servei reportarà el corresponent pagament d'un cànon anual a favor de l'Estat que va entre els 157.119 i els 410.695 euros per cada àrea de servei.

També et pot interessar

stats