Foment aplicarà descomptes en el peatge d’alguns trams de la circumval·lació d'Alacant

Es tracta d'una mesura temporal per la necessitat de construir una nova àrea de cobrament al Campello.

Foment aplicarà descomptes en el peatge d’alguns trams de la circumval·lació d\'Alacant
Foment aplicarà descomptes en el peatge d’alguns trams de la circumval·lació d'Alacant

El Ministeri de Foment aplicarà bonificacions i gratuïtats temporals als vehicles en determinats trajectes i trams de la circumval·lació d'Alacant a partir de l’1 de gener, davant de la supressió del peatge en el tram de l'AP-7 que dona continuïtat a la via fins a València.

Es tracta d'una mesura temporal per la necessitat de construir una nova àrea de cobrament a l'altura del Campello que Foment aplicarà per a “no generar un perjuí als usuaris de l'autopista”.

Les bonificacions i la gratuïtat d'aquests trams s'estendran durant el període que duren les obres, actualment en fase de redacció de projecte, segons consta en la resolució de Foment que publica el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Trams bonificats

En concret, s'aplicaran en tots els recorreguts que isquen de la circumval·lació d'Alacant en la prolongació de l'AP-7, així com en els que tenen origen i destinació en les localitats de Monfort, Busot, Sant Vicent del Raspeig o el Campello.

Els usuaris de la circumval·lació d'Alacant gaudiran, per tant, de rebaixes d’entre un 8% i un 52%, o podran fins i tot circular de manera gratuïta en funció dels trams de la via i la seua prolongació cap a València pels quals transiten i del tipus de vehicle.

No obstant això, Foment ha explicat que revisarà aquestes bonificacions una vegada tinga enllestit el projecte de construcció de la caseta de peatge per a realitzar una nova proposta “que s'ajuste i siga coherent amb aquest projecte de construcció”.

També et pot interessar

stats