Les Fogueres reben un milió de visitants

Bones previsions per al sector hostaler durant les festes.

La Foguera Oficial '"La font dels desitjos" rep la visita de milers de turistes
La Foguera Oficial '"La font dels desitjos" rep la visita de milers de turistes / Ismael Varó

La ciutat d'Alacant rebrà aquest cap de setmana al voltant d'un milió de visitants per les Fogueres. Els últims dos dies de la festa han caigut en dissabte i diumenge, el que ha propiciat que arriben turistes de tot arreu. Un cap de setmana molt intens en què els hotels i els apartaments turístics estan practicament plens. La gran afluència de visitants que s'esperen estos dos dies, a més, tindrà una notable repercussió en el sector hostaler, que vorà augmentada la facturació, almenys, en vora un 30 per cent, la qual cosa compensarà el consum més bé discret d'entre setmana.

 

La Foguera Oficial, "La font dels desitjos",  és un dels punts de referència de la ciutat.  Obra de Pedro Espadero, aquest monument foguerer és una visita obligada i el punt des d'on moltes persones comencen la visita a la resta de fogueres de la ciutat. Les de categoria especial, de major grandària i inversió econòmica, reben milers de persones que volen admirar figures, ninots, colors, formes i els arriscats remats que coronen les fogueres.

Ofrena de flors

La Foguera La Florida-Portatge ha guanyat el primer premi de l'Ofrena de Flors 2018. El segon és per a Don Bosco i el tercer ha recaigut en la Foguera Santa Isabel. Respecte de les comissions de barraques, el primer premi ha sigut per a Som fills del Poble, el segon per a Tot Bacores i el tercer per a La Millor de Totes. Respecte dels motius florals, el primer premi ha sigut per a Don Bosco, el segon per a Rabassa i el tercer per a La Florida-Portatge.

També et pot interessar

stats