Florentino Pérez diu estar "consternat" pel Castor i assegura que no hi va intervindre

El president d'ACS ha acudit a la cita amb la comissió d'investigació sobre el magatzem de gas del Parlament de Catalunya.

Florentino Pérez, durant la compareixença en el Parlament de Catalunya
Florentino Pérez, durant la compareixença en el Parlament de Catalunya / Quique García (Efe)

El president d'ACS, Florentino Pérez, ha assegurat aquest dilluns que està "consternat" pel que ha ocorregut arran del projecte del magatzem de gas Castor, però ha asegurat que no va intervindre mai "en res" de l'obra i que tampoc va participar "en cap gestió". 

El també president del Reial Madrid estava citat a comparéixer com a testimoni en la comissió d'investigació sobre Castor que acull el Parlament de Catalunya. S'hi avaluen les causes i les responsabilitats per possibles negligències, en relació amb la construcció, la posada en marxa i el tancament del magatzem de gas, que va originar terratrémols a la costa de Vinaròs.

 "Jo no he intervingut en res en aquesta obra, no he participat en cap gestió. Ha sigut una qüestió molt desgraciada, tots estem consternats, però els demane que no em pregunten coses que no sé", ha assenyalat Pérez.

També estaven citats a declarar Recaredo del Potro, president d'Escal UGS, l'empresa que gestionava Castor; el conseller delegat de CaixaBank Gonzalo Gortázar i l'homòleg del Banc Santander, José Antonio Álvarez, que no ha acudit. Del Potro s'ha acollit al dret constitucional de no respondre, en estar investigat en el cas que porta el jutjat de Vinaròs.

També et pot interessar

stats