Fitur celebra el dia de la Comunitat Valenciana

Enguany Turisme vol donar protagonisme a les empreses i als productes d'experiències.

Fitur celebra el dia de la Comunitat Valenciana
Fitur celebra el dia de la Comunitat Valenciana

L’edició de Fitur del 2020 celebra aquest dijous el dia de la Comunitat Valenciana. En aquesta fira de turisme disposa d’un estand de 2.053 metres quadrats dividit en tres illes i que agrupa les sis marques turístiques valencianes en un espai diàfan.  

En concret, en aquesta edició participen un total de 282 empreses, 56 empreses i associacions amb taules identificades a la zona d'empreses, i 160 a la zona expositiva de producte, dividida en quatre blocs diferenciats. A més, manté els a en la zona Fitur Gay LGTBI i Fitur Festivals.

En la primera jornada de la fira l’esport, les rutes de turisme adaptat i l'adhesió de les diputacions a la xarxa gastronòmica de Turisme “L'Exquisit Mediterrani” han sigut els protagonistes en l’estand valencià.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que enguany tornen a Fitur amb el mateix objectiu que en les últimes edicions, com és “incrementar la presència de professionals, donant protagonisme a les empreses i als productes experiencials”.

També et pot interessar

stats