Fiscalies antiterroristes de França, el Marroc, Bèlgica i Espanya es reuneixen a València

L’objectiu de la trobada és intercanviar informació, experiències i novetats en la lluita contra la criminalitat internacional.

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana
El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana

El grup de fiscalies antiterroristes de França, el Marroc, Bèlgica i Espanya es reuneix des d’aquest dimarts a València per a intercanviar informació, experiències i novetats legislatives i de jurisprudència en la lluita contra la criminalitat internacional.

La reunió del Grup de Cooperació Antiterrorista de les fiscalies d'aquests quatre països es durà a terme el 13, 14 i 15 de novembre i començarà amb una recepció al Palau de la Generalitat a la qual assistiran el president de l’executiu valencià, Ximo Puig i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

Durant els dos dies següents, els participants avaluaran l'amenaça terrorista actual, exposaran investigacions rellevants en matèria de terrorisme i tractaran les novetats legislatives i jurisprudencials, a més de plantejar propostes per a millorar la cooperació.

Les fiscalies es reuneixen periòdicament per a intercanviar informació i novetats, ja que es considera que estructures de cooperació com aquesta són "essencials" per a lluitar contra la criminalitat internacional, a més d’establir un contacte entre els professionals encarregats de la lluita contra el terrorisme. 

També et pot interessar

stats