La fiscalia de València obri investigació penal per l'afonament del mur de les Sitges de Burjassot

Ciutadans va presentar una denúncia perquè es determine si hi ha fets constitutius de delicte.

Taula organitzada per l'Associació Templers
Taula organitzada per l'Associació Templers / Cs

La fiscalia de València ha obert diligències d'investigació penal per l'afonament d’un mur de tancament de les Sitges de Burjassot el mes de setembre passat després de les intenses pluges registrades. Ciutadans va presentar una denúncia perquè la justícia aclarisca si els fets podrien ser constitutius de delicte.

La portaveu del grup de Ciutadans a Burjassot, Tatiana Sanchis, ho ha notificat en una taula organitzada per a tractar l'assolament que va afectar el monument organitzada per l'Associació Templers de la ciutat. La portaveu ha afirmat que la intenció és que es determinen les responsabilitats penals que puguen tindre els membres del govern municipal, del PSPV i de Compromís, que, segons ha dit, "no han tingut cura de la conservació del monument durant anys".

Sanchis també ha assenyalat que en la denúncia se citen les possibles responsabilitats de l'Ajuntament de València com a propietari de les Sitges, i també de la resta d'administracions implicades, ja que es tracta d'un bé d'interés cultural i monument històric artístic nacional.

També et pot interessar

stats