La Fiscalia de València demanda la plataforma que va vendre entrades per al concert d'U2

Sol·licita la nul·litat i cessació de determinades pràctiques i clàusules que considera abusives per als consumidors i els usuaris.

Imatge d'arxiu d'un concert.
Imatge d'arxiu d'un concert.

La Fiscalia Provincial de València ha presentat una demanda contra la plataforma en línia Viagogo que va vendre entrades per al concert d'U2 a Madrid, entre altres espectacles públics, per pràctiques i clàusules abusives a consumidors i usuaris.

El fiscal, en el seu escrit, sol·licita la nul·litat i cessació de determinades pràctiques i clàusules, així com la condemna a implementar una sèrie de garanties i d’informacions als usuaris.

Així mateix, fixa un termini màxim de tres mesos perquè complisca la sentència, i multes coercitives de 60.000 euros per cada dia de retard. En cas de persistir en l'incompliment, es requerirà la interrupció de la prestació del servei a Espanya.

La Unió de Consumidors de València, així com particulars que anaven a assistir al concert, van presentar denúncies després d'haver comprat entrades a través d'aquesta plataforma, que presta un servei de revenda d'entrades.

També et pot interessar

stats