Fiscalia recorre contra la sentència que reconeix Julio Iglesias com a pare del valencià Javier Sánchez

Ha presentat un recurs d'apel·lació contra la sentència del jutjat de primera instància número 13 de València.

Montatge fotogràfic de Javier Sánchez Santos i Julio Iglesias
Montatge fotogràfic de Javier Sánchez Santos i Julio Iglesias / Europa Press

La fiscal del cas iniciat arran de la demanda de paternitat del valencià Javier Sánchez Santos contra Julio Iglesias ha presentat un recurs d'apel·lació contra la sentència del jutjat de primera instància número 13 de València, que el passat 8 de juliol va reconéixer el cantant com a pare biològic de Sánchez, en entendre que existeix una cosa jutjada, en línia amb allò que sosté la representació legal de l'artista.

Així consta en un escrit de la representatnt del ministeri públic, d'aquest mateix dimarts facilitat per la Fiscalia Provincial de València, en què demana al jutjat que accepte el recurs d'apel·lació i procedisca a remetre la causa a l'Audiència Provincial perquè dicte una nova sentència en què aprecie la cosa jutjada i acorde el sobreïment del procediment. Així mateix, en aquesta línia la fiscal ha criticat la "falta de rigor jurídic" d'algunes de les afirmacions del lletrat de Javier Sánchez.

El titular del jutjat de primera instància va estimar al juliol la demanda de paternitat de Javier Sánchez contra Julio Iglesias i va reconéixer que el cantant era el seu pare biològic. Per a arribar a aquesta resolució, el magistrat va tindre en compte tant la negativa del cantant a sotmetre's a la prova d'ADN, com la coincidència de la mare del demandant i el cantant en una sala de festes en les dates de la concepció i en l"evidentíssim paregut físic" que existeix entre ells, i que no creia que siga fruit de l'atzar.

També et pot interessar

stats