La Fiscalia de Menors investiga una presumpta violació en grup a la Ribera

Ha ordenat l'internament de tres menors que suposadament van agredir una jove de 15 anys en un garatge.

Un agent de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Un agent de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Fiscalia de Menors ha ordenat l'internament de tres menors d'edat per la presumpta participació en la violació en grup d'una altra menor en una localitat de la Ribera, segons han confirmat a À Punts fonts del ministeri públic.

La suposada agressió sexual es va registrar el passat cap de setmana en una localitat valenciana de la Ribera i, després que la víctima denunciara els fets, agents de la Policia Nacional van arrestar els menors.

En la vesprada de dimarts els menors van ser posats a disposició de la Fiscalia de Menors de València, que després de prendre'ls declaració va ordenar recloure’ls en un centre d'internament.

La presumpta violació es va produir en el garatge d'una finca, segons ha avançat Levante-EMV, que ha concretat que la menor, de quinze anys, havia quedat amb un dels arrestats per a veure la seua motocicleta. En aplegar al garatge, però, hi havia dos joves més. Els tres, suposadament, la van agredir fins que va aparéixer un veí i la van deixar marxar. La víctima va contar als pares la presumpta agressió i va posar la denúncia.

També et pot interessar

stats