La fiscalia manté els set anys de presó per al mariner acusat d'agressió sexual

El fets haurien succeït al port d'Alacant durant el mes d'octubre del 2014.

Europa Press
Europa Press

La fiscalia manté l'acusació de set anys de presó per al mariner de l'Armada acusat d'agredir sexualment una companya de treball al vaixell Contramaestre Casado, que va atracar al port d'Alacant el mes d'octubre del 2014. El fiscal manté que el mariner es va introduir en el sac de la víctima mentre aquesta "dormia profundament" i hi va mantenir relacions sexuals "sense el seu consentiment".

El ministeri fiscal, que ha mantingut que els fets queden "totalment acreditats i concretats", demana la inhabilitació de l'acusat, una indemnització per a la víctima, ja que aquesta no ha pogut realitzar missions a l'estranger ni navegar, i una orde d'allunyament de cent metres durant deu anys.

L'acusació particular reclama deu anys de presó mentre que la defensa ha demanat l'absolució perquè considera que no ha comés cap fet delictiu, ja que les relacions "van ser consentides". A més, ha al·legat que la víctima va denunciar els fets quan "tots sabien que havia mantingut relacions amb el seu company i que la seua parella sentimental també se n'assabentaria."

L'acusat, reiterant la seua innocència, ha declarat que l'única que mereix una disculpa és la seua dona: "Ho sent per ella i per les meues dues filles, era l'única que m'havia de perdonar i ja ho ha fet, no sé el que va passar, jo no soc així", ha dit l'acusat durant la seua intervenció en l'última sessió del judici celebrat en la secció primera de l'Audiència Provincial, que ha quedat vist per a sentència.

També et pot interessar

stats