La Fiscalia dona per controlada la situació a les residències

Els geriàtrics valencians porten dues setmanes seguides sense cap mort per coronavirus.

La Fiscalia dona per controlada la situació a les residències
La Fiscalia dona per controlada la situació a les residències

La Fiscalia de València ha donat per controlada la situació en residències de la Comunitat Valenciana, després de no registrar-se cap mort per coronavirus en centres durant les últimes dues setmanes. No obstant això, la institució demana precaució i no abaixar la guàrdia davant dels rebrots que es poden registrar.

A més, ha explicat que encara continuen obertes set diligències preprocessals civils en centres de majors, que preveuen arxivar d'ací a poc de temps: quatre a la província de València, dues a la d'Alacant i una a la de Castelló.

La Fiscalia també s'ha referit al nombre total de residents morts a la Comunitat Valenciana des que va començar la pandèmia, que ascendeix a 566. Suposa el 39,5% de totes les víctimes mortals diagnosticades amb coronavirus al territori.

Segons les últimes dades aportades per la Conselleria de Sanitat, en aquests moments hi ha algun cas positiu en sis centres, un a la província de Castelló, cap a la d'Alacant i cinc a la província de València. No s'han comptabilitzat nous residents positius, ni morts, ni més casos en treballadors. D'acord amb aquesta última actualització de les dades, estan sota vigilància activa de control sanitari dues residències a la Comunitat Valenciana, les dues a la província de València.

També et pot interessar

stats