Fiscalia demana investigar una subvenció de 60.000 euros a l'equip de 'Champi' Herreros

La constitució i inscripció del club de motociclisme va ser fora del termini per a la presentació de sol·licituds.

Fiscalia demana investigar una subvenció de 60.000 euros a l\'equip de \'Champi\' Herreros
Fiscalia demana investigar una subvenció de 60.000 euros a l'equip de 'Champi' Herreros

La Fiscalia de València ha demanat que un jutjat investigue si han existit delictes de prevaricació o malversació de cabals públics en una subvenció de 60.000 euros que la Diputació va atorgar el 2016 a l'equip de motociclisme de Manuel 'Champi' Herreros.

La investigació es va obrir l'agost de 2018, després que la diputada de Ciutadans María José García remetera un escrit en què presentava la subvenció a l'equip per si fora delictiva, en entendre que el club no complia amb els requisits exigibles per a rebre l'ajuda. A continuació, el diputat del PP Francisco Miguel Izquierdo es va sumar amb un altre escrit en què apuntava a la possibilitat que s'haguera donat un delicte de tràfic d'influències.

Així, el Ministeri Públic va sol·licitar documentació a la Diputació de València per a esclarir els fets i, després d'estudiar-la, ha observat que la constitució i inscripció del club de motociclisme va ser posterior al moment de publicació de la convocatòria i al dia que va finalitzar el termini per a la presentació de sol·licituds.

També et pot interessar

stats