La Fiscalia demana any i mig de presó per a l’home que va tocar el cul a una periodista

Li imputen un delicte d’agressió sexual per sorprendre per l’esquena una periodista de Cuatro, quan la reportera estava en un carrer de Madrid fent un directe

La periodista que va patir el tocament sense consentiment durant la connexió en directe en què van passar els fets
La periodista que va patir el tocament sense consentiment durant la connexió en directe en què van passar els fets / Cuatro

Díhuit mesos de presó. És la petició que ha fet la Fiscalia de Madrid per a l’home que va tocar el cul a una periodista en ple directe. L’acusat va sorprendre la reportera per l’esquena i, sense el seu consentiment, li va tocar el gluti i es va quedar al costat d’ella mentre la jove feia la connexió en directe des d’un carrer de Madrid. El ministeri públic li imputa un delicte d’agressió sexual i, a més, ha demanat una orde d’allunyament de la periodista.

De l’agressió van ser testimonis tots els espectadors que veien el programa En boca de todos, de la cadena Cuatro, el 12 de setembre. Quan la jove estava preparant el directe, l’acusat, que venia per darrere de la xica, es va acostar a ella, la va saludar xocant-li la mà i li va dir "quin cul que tens" i va abandonar el lloc, com recull l'escrit de qualificació del fiscal.

Instants després, quan la víctima i el seu company estaven retransmetent en directe, l'acusat es va acostar per darrere "i, amb ànim de satisfer els seus desitjos libidinosos i sense consentiment de la senyora", va estendre la mà i li va tocar el gluti. Després, es va posar a la seua esquerra i li va dir: "De quin canal sou?".

L'agredida, "atordida pel que acaba de succeir", li va respondre: "Un segon, que estem en directe", i va intentar continuar parlant cap a la càmera en evident estat de nerviosisme, i des del programa el presentador li va preguntar: "Isa, t'acaba de tocar el cul?", cosa a la qual ella va respondre que sí.

L'acusat li va dir "Perdó", mentre estenia la seua mà cap a ella. En eixe instant la periodista li va tornar a dir: "De veritat, m'agradaria que em deixares treballar" i, finalment, l'acusat li va tocar el cabell i se'n va anar.

Moments després, mentre la víctima, "nerviosa pel que acaba de succeir" intentava continuar amb la faena col·locant-se en un altre lloc per a entrevistar la propietària d'un establiment, l'acusat es va tornar a acostar disculpant-se i rient-se, el que va fer, al remat, que la periodista haguera d'interrompre la gravació en directe que estava fent.

Orde d'allunyament i indemnització

Per estos fets, que la Fiscalia tipifica com a agressió sexual, el ministeri fiscal ha demanat, a banda dels díhuit mesos de presó, que es prohibisca a l'acusat aproximar-se a la víctima, al seu domicili, lloc de treball o estudis "i qualsevol altre que siga freqüentat per ella" a una distància inferior a 500 metres i comunicar-se amb ella per qualsevol mitjà de comunicació o mitjà informàtic o telemàtic, o mantindre amb ella contacte escrit, verbal o visual per un període de dos anys.

En concepte de responsabilitat civil li reclama mil euros d'indemnització "pels danys morals causats a conseqüència d'estos fets".

També et pot interessar

stats