La Fiscalia demana deu mesos de presó per a l’alcalde de Benavites per maltractaments a la seua dona

Al popular Carlos Gil, suspés cautelarment de militància, també li atribueixen un altre delicte lleu d’injuries.

Carlos Gil, en un acte del seu partit
Carlos Gil, en un acte del seu partit / Facebook

Deu mesos de presó per a l’alcalde de Benavites (Camp de Morvedre) i diputat provincial pel PP Carlos Gil. És el que demana la Fiscalia de València i el que recull l’escrit de qualificació provisional per a Gil per presumptes maltractaments a la seua esposa.

A l’alcalde de Benavites li atribueixen un suposat delicte de maltractament en l'àmbit familiar i un altre lleu d'injúries. Per aquesta raó, a més dels deu mesos de presó, la Fiscalia sol·licita deu dies de localització permanent; la privació del dret a tindre i portar armes durant tres anys; la prohibició d'aproximar-se a la dona a menys de 300 metres durant dos anys i el pagament a la víctima d'una indemnització de 90 euros per les lesions causades.

El diputat provincial, suspés cautelarment de militància i de les seues funcions com a coordinador general del PP de la província de València després dels fets, sempre els ha negat i ha acusat la seua dona de “falsedat” en la denúncia.

L'acusat estava casat amb la víctima en el moment dels fets, tenien dues filles en comú, menors d'edat, i residien a Benavites. El presumpte delicte va ocórrer el 4 de setembre de 2020, quan sobre les 22:30 hores es va personar la dona al domicili en el qual es trobava l'acusat junt amb sa mare a Canet d'en Berenguer. La víctima acudia amb la intenció de recollir menjar i alguns objectes personals. L’acompanyava una de les filles menors.

Una discusió amb lesions al braç i el tòrax

Segons el relat del fiscal, en aquell moment es va iniciar una discussió entre la parella per les coses que pretenia emportar-se la dona i l'acusat va alçar la mà mentre es dirigia cap a ella, si bé no va aconseguir agredir-la perquè hi va mediar la seua filla i la mare d'ell.

Quan la dona va telefonar a la policia, l'acusat li va arrabassar el mòbil per a impedir-ho. Posteriorment, quan ell es va dirigir de nou cap a ella, la dona va eixir corrents però la va agafar al replà, i segons consta en l’escrit del fiscal, la va subjectar fortament del braç i del pit.

En la discussió, l'acusat li va dir a la víctima “filla de puta, et quedaràs sola, sense un duro”. A conseqüència d'aquests fets, la dona va patir lesions al braç dret i al tòrax, unes lesions per les quals va necessitar una primera assistència facultativa i va tardar tres dies a curar-se, encara que no li van impedir seguir amb les seues ocupacions habituals.

També et pot interessar

stats