La fiscalia demana que citen com a investigat l’amo del terreny on va caure Julen per un delicte d'homicidi imprudent

Després d'estudiar la documentació, el ministeri públic estima que ja es poden extraure diverses hipòtesis i depurar responsabilitats penals.

David Serrano Alcaide, amo de la finca de Totalán (Màlaga)
David Serrano Alcaide, amo de la finca de Totalán (Màlaga) / Daniel Pérez (Efe)

La fiscalia malaguenya ha sol·licitat que citen en qualitat d'investigat per un delicte d'homicidi imprudent l'amo de la finca de Totalán (Màlaga) on està el pou pel qual va caure i va morir Julen, de dos anys, el passat 13 de gener. 

Després d'estudiar tota la documentació, atestats i informes, el ministeri públic estima que "ja es poden plantejar diverses hipòtesis dels moments previs de la fatal caiguda del menut i, per tant, procedeix a depurar, si és que n'hi haguera, les responsabilitats penals de les persones intervinents". Per això, ara demana la jutgessa que instrueix el cas que prenga declaració com a investigat al propietari de la finca, David Serrano Alcaide.

També haurà de declarar l'empresari que va realitzar el pou, Antonio Sánchez, però en qualitat de testimoni, igual que els pares de Julen, José Roselló i Victoria García, quatre guàrdies civils i els tres senderistes que van arribar al lloc a auxiliar als progenitors del xiquet, entre altres.  

També et pot interessar

stats