La Fiscalia demana 6 anys de presó per a l'exgerent d'FGV Marisa Gracia

Altres dos exdirectius estan acusats de suposades irregularitats en els contractes de seguretat de Ferrocarrils de la Generalitat.

La Fiscalia de València demana sis anys de presó per a Marisa Gracia, exgerent de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) i dos exdirectius més del metro per suposades irregularitats en els contractes de seguretat de l'empresa pública. El ministeri públic, en l'escrit remés al Jutjat d'Instrucció número 8 de València, demana l'obertura de juí oral contra Marisa Gracia, Vicente Contreras i Manuel Sansano pels delictes de prevaricació i falsedat documental.

El jutjat va reobrir aquesta causa després que l'Audiència de València ho manà per considerar que hi havia indicis de delicte, després que l'instructor va demanar arxivar el procediment a l'octubre del 2017. Contra l'arxivament van recórrer la Fiscalia i el denunciant, un excap de seguretat de Ferrocarrils de la Generalitat, i finalment ha sigut admés per l'Audiència.

 

Els suposats delictes estan relacionats amb els pagaments fets a dues empreses entre el 2007 i el 2011 i l'adjudicació de diversos contractes de serveis.

També et pot interessar

stats