La fiscalia demana 30 anys de presó per a tres britànics acusats d'agredir sexualment en grup una dona a Benidorm

Segons el fiscal, la van obligar a mantindre relacions sexuals amb els tres, alhora que la insultaven i un la va amenaçar de mort.

El fiscal ha demanat 30 anys de presó per a cadascun dels tres britànics acusats d'haver violat en grup una compatriota
El fiscal ha demanat 30 anys de presó per a cadascun dels tres britànics acusats d'haver violat en grup una compatriota / Efe

La fiscalia ha demanat 30 anys de presó per a cadascun dels tres britànics acusats d'haver violat en grup una compatriota en un apartament de Benidorm després d'una nit en què celebraven els 40 anys d'un amic. Considera que són autors i cooperadors d'agressió sexual amb lesions.

Segons ha dit el fiscal durant el juí, els fets van succeir en la matinada del 30 d'octubre de 2011 quan la dona se'n va anar amb un dels acusats a l'apartament d'aquest home a Benidorm, on van mantindre relacions sexuals consentides i es va quedar adormida.

En arribar els altres dos acusats, la van obligar a mantindre relacions sexuals amb els tres, mentre la subjectaven, al mateix temps que la insultaven i un la va amenaçar de mort si els denunciava. La víctima en diverses ocasions va intentar llevar-se els acusats sense aconseguir-ho. Després, la fiscalia sosté que la van tirar al carrer sense sabates ni cinturó, i que la víctima es va tallar amb el marc de la porta.

Per la seua banda, la defensa dels acusats ha sol·licitat una sentència absolutòria per falta de proves "evidents" i ha incidit davant del tribunal que els acusats hi han col·laborat tornant a mostrar la seua declaració, al contrari que la víctima, que no s'ha presentat al juí.

Els acusats s'han declarat innocents i han atribuït l'acusació a una denúncia falsa de la víctima, ja que asseguren que "es va enfadar per haver-li tirat unes sabates per la finestra". El juí ha quedat vist per a sentència.

També et pot interessar

stats