La Fiscalia demana 22 anys de presó per l'assassinat del seu marit

L'acusació també sol·licita 18 anys per a l'amant, el presumpte autor material.

La Fiscalia demana 22 anys de presó per l\'assassinat del seu marit
La Fiscalia demana 22 anys de presó per l'assassinat del seu marit
21 de novembre 2019 - 14:11

La Fiscalia Provincial de València sol·licita 22 anys de presó per a Maje, la dona que, amb ajuda del seu amant, va matar presumptament el seu marit, l'agost de 2017, en un garatge del barri de Patraix. A més, també sol·licita indemnitzacions de 250.000 euros per als pares i el germà del mort.

Segons explica el fiscal en el seu escrit, la relació sentimental que Maje tenia amb el seu amant va dur-la a demanar-li que matara el seu marit, pels "greus problemes" que estava passant amb ell on també s'incloïen situacions relacionades amb la violència de gènere. Tot i que l'amant va acceptar la proposició, que van planificar conjuntament, es demana més anys de presó per a ella, per tindre un agreujant de parentiu.

El pla de l'assassinat

Maje va enganyar el seu marit amb una suposada guàrdia a l'hospital on treballava per a fer que el seu marit aparcara el cotxe al garatge on, l'endemà al matí, l'esperava l'amant amb un ganivet després que ella li deixara les claus per a entrar.

L'atac es va provocar de manera "ràpida i sorprenent", fet pel qual el marit no va tindre opció a defensar-se i va morir minuts després, fruit de sis ganivetades que li va assestar que li perforaren òrgans vitals com ara el cor o el pulmó.

També et pot interessar

stats