La Fiscalia demana 18 mesos per una agressió verbal

S'acusa a un home d'un delicte de discriminació i un altre contra la integritat moral a Barcelona l'any 2019.

La Fiscalia demana 18 mesos per una agressió verbal
La Fiscalia demana 18 mesos per una agressió verbal

La Fiscalia de Barcelona ha reclamat una condemna de 18 mesos de presó i una multa de 3.200 euros per un presumpte delicte de discriminació i contra la integritat moral per a un home que va vexar i va llançar insults homòfobs a un altre en un restaurant de menjar ràpid la nit del Dia de l'Orgull de 2019.

Al voltant de les 00:15 hores del 28 de juny de 2019, després d'assistir a la celebració de l'Orgull LGTBI, un home va entrar en el restaurant de menjar ràpid i “mentre estava tranquil·lament triant el que volia consumir en les màquines d'autoservei d'aquest local, es va alçar de la seua taula l'acusat”, a qui no coneixia, i el va increpar de manera agressiva per l'esquena, segons explica el fiscal encarregat del cas, Miguel Ángel Aguilar.

Així, segons concreta, “de forma absolutament gratuïta i actuant el denunciat amb ànim de vexar-lo públicament per la seua profunda animadversió a la seua orientació sexual i a la seua manera de vestir”, el va escridassar amb intenció d'humiliar-lo amb expressions com “tapa't que fas vergonya aliena i hi ha xiquets” o “després ens escandalitzem per les dones que són violades i matades per vestir provocatives i tu n’eres un exemple i et pot passar”.

A més, l'acusat el va amenaçar amb frases com “millor que portes un guardaespatles, perquè ara quan isques, et donaré tal hòstia que la 'marieteria' se te n'anirà” o “anem fora del local que et faré hetero a hòsties”.

Finalment, l'acusat li va donar una espenta que va provocar que es colpejara amb la màquina dispensadora, encara que no va resultar ferit.

Ara, després de denunciar-se els fets, un jutjat de Barcelona ha dictat per a l'acusat una orde d'allunyament mentre dure la causa.

També et pot interessar

stats