La fiscalia demana 15 anys de presó per a un preparador físic de Busot per abusos a 6 joves, 3 d'elles menors

Suposadament es valia de la seua titulació com a entrenador per a realitzar tocaments a les xiques en contra de la seua voluntat.

Imatge d'arxiu d'un gimnàs
Imatge d'arxiu d'un gimnàs / Unsplash

Un preparador físic de Busot, a l'Alacantí, s'enfronta una petició del fiscal de 15 anys de presó per, presumptament, abusar sexualment de sis joves, tres d'elles menors de 16 anys, entre 2016 i 2017. Segons la fiscalia, suposadament es valia de la seua titulació acadèmica com a entrenador per a realitzar diversos tocaments a les xiques en contra de la seua voluntat.

El ministeri públic demana per a ell una pena de 15 anys de presó pels delictes d'abusos sexuals continuats a menors, en el juí que se celebrarà dimecres a l'Audiència Provincial d'Alacant. També sol·licita set anys de llibertat vigilada i la prohibició d'acostar-se a les víctimes durant el mateix període de temps. I que se’l condemne a participar en programes d'educació sexual.

El fiscal creu provat que l'home convidava les víctimes al seu domicili particular amb el pretext de realitzar un pla d'entrenament personalitzat per a, una vegada allí i amb l'excusa de fer-los un massatge, aconseguir aproximar-se a les xiques per a tocar-les.

En quatre dels sis casos, el processat va aprofitar la seua formació per a contactar amb les seues víctimes al gimnàs del poliesportiu municipal. En un altre dels casos, va aprofitar un menjar entre parelles d'amics per a convidar la filla d'un dels matrimonis perquè l’acompanyara a comprar el pa. Amb el mateix procediment, va aconseguir que la menor entrara al seu domicili i, allí, també va tractar d'aprofitar-se’n.

També et pot interessar

stats