El fiscal Anticorrupció, Vicente Torres, és nomenat nou magistrat del TSJCV

Torres, que ha obtingut 13 vots, formava part de la terna proposada per les Corts.

El fiscal Anticorrupció, Vicente Torres, és nomenat nou magistrat del TSJCV
El fiscal Anticorrupció, Vicente Torres, és nomenat nou magistrat del TSJCV / Europa Press

El ple del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha nomenat aquest dijous el fiscal Anticorrupció, Vicente Torres Cervera, nou magistrat del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. Vicente Torres, que ha obtingut 13 vots, formava part de la terna proposada per les Corts, i en la qual s'incloïen també el fiscal José Antonio Nuño de la Rosa, que ha aconseguit 8 vots, i la professora titular de Dret Penal, Catalina Vidales Rodríguez.

Vicente Manuel Torres és fiscal de carrera des de l'any 2001, i va exercir en el destacament d'Algesires de la Fiscalia Provincial de Cadis fins a l'any 2004. Ha exercit, igualment, en les fiscalies de Castelló i de València. Des de gener de 2014 fins a l'actualitat és fiscal delegat de la Fiscalia Especial contra la Corrupció i el Crim Organitzat. 

En l'àmbit docent, Torres ha sigut professor de Dret Processal Penal del màster d'accés a l'advocacia. És autor, així mateix, de les publicacions "Comentarios a la actuación de la Fiscalía Especial contra la Corrupción' i "La pericial de funcionarios públicos en los delitos contra la Administración". 

També et pot interessar